четвер, 11 квітня 2013 р.

Квіти - прикраса нашого життя



  •      

    Немає жодної дівчини, жінки, що не любила б квіти!

. Адже квіти – це не тільки прикраса будинку, кімнати або балкона, а ще й спосіб розслабиться після важкого робочого дня. Адже всі знають, що зелений колір діє заспокійливо на нервову систему, а це позитивно впливає на настрій і працездатність. Життя в гармонії із природою дозволить Вам відкрити в собі сховані таланти, нові та невідомі Вам риси свого характеру. Догляд за ними це завжди приємно. І ми хочемо, максимально полегшити Вам це завдання!


     Квіти з давніх часів супроводжують і прикрашають життя та побут людини. Доглядаючи за кімнатними квітами, ми відпочиваємо, отримуємо задоволення від роботи і просто задоволення і насолоду.

 Буквально на наших очах із квіткового насіння з'являється спочатку паросток, а потім він перетворюється в дорослу, сильну, гарну рослину. І головне - воно живе, чує та відчуває нас, реагує на наш настрій і навіть самопочуття.
 Будь-яку нудну та сумну кімнату можна змінити до невпізнанності з допомогою кімнатних рослин - кучерявими, ампельними, декоративними, квітучими... Декорування інтер'єру живими квітами зараз популярно як ніколи.
 Вивчивши особливості кожної кімнатної квітки та правильно підібравши кімнатні рослини для своєї квартири, ви можете забезпечити собі цілий рік розкішний квітучий сад, не виходячи з дому!



Наприклад, азалія буде цвісти із січня по квітень; антуріум - радувати око з лютого по травень; пеларгонія крупноквіткова - вражати своєю красою з березня по червень; клен кімнатний - дарувати аромат своїх квітів із квітня по серпень; жасмин - із травня по вересень; колумнея дрібнолиста - із червня по вересень; розан китайський - із червня по жовтень; троянди поліантові - з липня по листопад; крінум - із серпня по жовтень; бегонія шляхетна - з вересня по грудень; бугардія гладкоцвітна - з жовтня по грудень.

І це мізерно мала частина представлених на сьогоднішній день кімнатних рослин. Простір для вашої творчості та фантазії – безмежний. У ваших силах зробити своє життя і життя вашої сім'ї більш красивим та гармонійним з допомогою кімнатних квітів!

Немає коментарів:

Дописати коментар